Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Vlad Filat către alegătorii din r. Donduşeni: La alegeri votaţi PLDM

|versiune pentru tipar| PLDM, 29 octombrie 2014

Cetăţenii Republicii Moldova trebuie să fie uniţi pentru a păstra pacea, stabilitatea, buna înţelegere între oameni şi valorile europene. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, în cadrul unei vizite efectuate în raionul Donduşeni. Liderul liberal-democrat s-a întâlnit cu alegătorii din satele Târnova, Donduşeni, Cernoleuca, Ţaul şi a îndemnat cetăţenii ca la alegerile din 30 noiembrie să voteze pentru PLDM care este cel mai puternic partid din Republica Moldova.

Vlad Filat a menţionat ca R. Moldova se află din nou la răscruce, iar la 30 noiembrie, cetăţenii vor decide dacă merg înainte ca o ţară unită, cu sate şi oraşe care cooperează şi se dezvoltă împreună, sau vor permite unor forţe distructive să dezbine ţara.

“Împreună va trebui să decidem destinul R. Moldova. Trebuie să mergem înainte spre Uniunea Europeană, înainte spre locuri de muncă bine plătite, spre o educaţie de calitate, spre un stat de drept, dezvoltat şi fără corupţie”, a precizat Vlad Filat.

Candidatul la funcţia de deputat pe listele PLDM, Octavian Grama, a îndemnat oamenii să voteze liberal-democraţii, deoarece au o echipă de profesionişti, dar şi pentru faptul că anume cei mai buni membri de partid conduc cu succes cele mai importante ministere din Guvern.

“Fiţi alături de echipa PLDM şi promit că împreună vom realiza toate angajamentele asumate”, a spus Octavian Grama.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Donduşeni a PLDM, Andronii Mitrică, a spus cetăţenilor să nu se lase duşi în eroare de către aşa zişi “politicieni” apăruţi peste noapte, ci să îşi dea votul pentru un partid puternic, care va duce Republica Moldova în Uniunea Europeană şi va asigura un trai decent cetăţenilor.

În cadrul întâlnirii cu alegătorii din satul Ţaul, Andronii Mitrică, a exprimat cuvinte de mulţumire conducerii PLDM pentru că a răspuns apelului oamenilor şi a înaintat în Parlament proiectul de lege care prevede ca Parcul Ţaul să treacă în gestiunea primăriei.

Vlad Filat a menţionat că este mulţumit de faptul că echipa liberal-democrată a contribuit la mişcarea din loc a proiectului ce prevede reabilitarea monumentului istorico-arhitectural Conacul Pommer şi a drumului de acces la parcul dendrologic din satul Ţaul.

Sursa: www.pldm.md