Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Studenţii de la UASM merg înainte spre un viitor european

|versiune pentru tipar| PLDM, 30 octombrie 2014

La Universitatea Agrară de Stat din Moldova, în data de 30 octombrie, TLDM a organizat cea de-a doua petrecere în aer liber din toamna aceasta, cu genericul “Înainte spre un viitor european”. La eveniment au participat peste 800 de studenţi de la UASM.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, deputatul PLDM, George Mocanu, preşedintele TLDM, Andrei Spînu, prim-vicepreşedintele TLDM, Mihaela Spătaru, vicepreşedintele TLDM, Vasile Şaramet şi coordonatorul Clubului Liberal Democrat UASM, Maxim Mitrean.

Vlad Filat a mulţumit tinerilor pentru prezenţă şi le-a adresat un mesaj în care i-a îndemnat ca la 30 noiembrie să aleagă în mod responsabil şi corect, pentru că doar în aşa reformele începute vor putea fi continuate cu succes.

“Astăzi avem o singură opţiune, cea de a merge înainte. Mergem înainte, pentru voi, pentru tineri, ca să aveţi posibilitatea de a beneficia de educaţie de calitate şi de locuri de muncă bine plătite. Viitorul european al Moldovei nu are alternativă. Doar înainte, împreună cu PLDM”, a subliniat Vlad Filat.

Sursa: www.pldm.md