Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici: Fiecare student reprezintă o valoare

|versiune pentru tipar| PLDM, 31 octombrie 2014

“Pentru noi fiecare student de la facultate reprezintă o valoare”, a afirmat Liliana Palihovici în mesajul adresat cu ocazia celor 50 de ani de la fondarea Facultăţii de Farmaceutică a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu”.

“Aţi contribuit la instruirea a peste 3800 de specialişti-farmacişti în cei 50 de ani de activitate şi, credeţi-mă, sunt puţine instituţii care se pot bucura de astfel de rezultate. În numele Parlamentului Republicii Moldova, aduc cele mai sincere şi călduroase felicitări colectivului Facultăţii de Farmacie şi al Universităţii, tuturor farmaciştilor, invitaţilor din afara ţării prezenţi în sală şi întregii societăţi medico-farmaceutice şi vă doresc studenţi sârguincioşi şi ingenioşi, rezultate performante în procesele de instruire şi cercetare, colaborare naţională şi internaţională fructuoasă şi tuturor multă, multă sănătate”, a afirmat vicepreşedintele Legislativului.

Festivitatea consacrată jubileului a reunit astăzi mai mulţi oficiali şi profesionişti în domeniul sănătăţii. Mesaje de felicitare au adresat prorectorul instituţiei, Olga Cerneţchi, preşedintele Comisiei parlamentare protecţie socială, sănătate şi familie, deputatul Vladimir Hotineanu, secretarul de stat la Ministerul Sănătăţii, Nicolae Jelamschi, decanul Facultăţii de Farmacie, Nicolae Ciobanu şi vicedecanul Livia Uncu.

Sursa: www.pldm.md