Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Vlad Filat: Vă îndemn să alegeţi un viitor mai bun pentru RM

|versiune pentru tipar| PLDM, 31 octombrie 2014 | 

Vă îndemn să mergeţi la vot la alegerile din 30 noiembrie. Cu cât mai mulţi vom fi, cu atât guvernarea va fi mai puternică şi mai responsabilă. Îndemnul a fost făcut de preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, la întâlnirea cu alegătorii din satele Bardar şi Horeşti, raionul Ialoveni. La evenimentele de amploare organizate în cele două sate au fost prezenţi mii de susţinători ai PLDM.

Liderul liberal-democrat a menţionat că în cele 30 de zile rămase până la alegeri, cetăţenii au posibilitatea să decidă cine este în stare să guverneze Republica Moldova cu pricepere.

“Când veţi merge la urnele de vot, să vă gândiţi şi să alegeţi un viitor mai bun pentru Republica Moldova. Cred puternic că suntem în stare să ne facem viaţa bună aic, în ţara noastră. Realizările din ultimii ani ne servesc drept exemplu şi argument că trebuie să fim încrezători. Împreună vom construi un viitor european pentru R. Moldova”, a spus Vlad Filat.

Liderul PLDM a precizat că îşi doreşte ca pe data de 1 decembrie, după alegeri, cetăţenii să aibă un motiv de bucurie, de încredere că nimeni, niciodată nu va reuşi să oprească Republica Moldova din calea sa de dezvoltare.

După întâlnirea cu liderul PLDM, alegătorii au avut posibilitate să savureze evoluţia formaţiei “3Sud Est”, a interpretei Natalia Barbu şi artiştilor Teatrului “Satiricus”.

Sursa: www.pldm.md