Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Vlad Filat: Spre un viitor european, împreună cu PLDM

|versiune pentru tipar| PLDM, 2 noiembrie 2014

La 30 noiembrie, veniţi împreună cu toată familia la secţia de votare şi alegeţi să mergem înainte spre un viitor european pentru Republica Moldova, pentru copiii noştri. Îndemnul a fost făcut de preşedintele PLDM, Vlad Filat, la întrevederile cu alegătorii din or. Călăraşi şi satele Vălcineţ, Horodişte, Buda, Cabaieşti, Ursari, Pârjolteni şi Sipoteni.

Vlad Filat a spus că la scrutin cetăţenii vor alege nu doar un nou Parlament, ci un nou model de dezvoltare ţării noastre.

“Republica Moldova se află iarăşi la răscruce. Unii încearcă să ne tragă înapoi în trecut, spre sărăcie şi izolare, într-o zonă măcinată de conflicte şi vărsări de sânge, unde şantajul economic şi presiunile politice sunt la ordinea zilei. Dar, acolo am fost deja şi am avut de îndurat multe suferinţe. Ţara noastră trebuie să meargă înainte, acolo unde este pace, înţelegere şi bunăstare”, a menţionat Vlad Filat.

Preşedintele PLDM a declarat că cetăţenii trebuie să opteze pentru un viitor european.

“O Moldovă europeană înseamnă — o ţară mai stabilă, mai bună, dezvoltată şi prosperă. Un viitor european înseamnă locuri de muncă stabile, salarii mai mari, şcoli mai bune, drepturi mai multe, circulaţie fără oprelişti. Noi, PLDM, pentru acest viitor optăm şi luptăm. Am început să construim acest viitor. Dar pentru a continua, avem nevoie de sprijinul dvs. Numai împreună putem face alegerea corectă pentru a mişca Republica Moldova înainte, pe drumul cel bun”, a precizat Vlad Filat.

Şi vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici, a îndemnat cetăţenii să voteze pentru un viitor european.

“În ultimii ani s-au implementat zeci de proiecte datorită susţinerii Uniunii Europene. Este un argument în plus să votăm pentru PLDM, deoarece doar noi vom aduce Europa în Republica Moldova. Iar, pentru a pune în continuare piatra de temelie la casa noastră europeană trebuie să fim uniţi. Viitorul RM depinde de votul dvs, vă rog să fiţi raţionali şi să oferiţi continuitate reformelor demarate în 2009”, a punctat Liliana Palihovici.

După întâlnirea cu conducerea PLDM, alegătorii s-au bucurat de spectacole oferite de formaţia “3Sud Est”, interpreta Natalia Barbu şi artiştii Teatrului “Satiricus”.

Sursa: www.pldm.md