Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Priorităţile Planului 2020 în atenţia studenţilor de la FRIŞPA

|versiune pentru tipar| PLDM, 3 noiembrie 2014

Studenţii de la Facultatea Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Administrative s-au arătat interesaţi de platforma electorală propusă de PLDM şi au solicitat o întâlnire cu parlamentarul George Mocanu. Tinerii au dorit să afle din prima sursă despre modul în care funcţionează Parlamentul şi care sunt priorităţile PLDM pentru viitorul legislativ.

În cadrul întâlnirii organizate în sala de plen a Parlamentului Republicii Moldova, deputatul PLDM le-a vorbit tinerilor despre cele 4 priorităţi din Planul 2020: educaţie, mai multe locuri de muncă, viitor european şi un stat de drept, fără corupţie. Parlamentarul le-a spus tinerilor că educaţia este prima şi cea mai importantă prioritate, în condiţiile în care statul nostru nu are minereuri, zăcăminte de petrol masive sau alte resurse naturale care să ne permită o creştere economică rapidă.

“Avem nevoie de oameni bine pregătiţi care să ofere soluţii de bună guvernare. PLDM a realizat două din marile promisiuni: am obţinut regim liberalizat de vize cu Uniunea Europeană, iar Acordul de Asociere a intrat în vigoare. În continuarea acestora, Guvernul pro-european de după alegerile parlamentare din 30 noiembrie va avea drept prioritate principală nivelul de bunăstare al populaţiei”, a spus deputatul George Mocanu.

Studenţii s-au arătat deschişi să susţină PLDM în această campanie electorală şi să se implice pentru a moderniza statul Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md