Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

PLDM organizează întâlniri cu diaspora

|versiune pentru tipar| PLDM, 4 noiembrie 2014

În perioada 8–23 noiembrie, Partidului Liberal Democrat din Moldova va organiza mai multe întâlniri electorale cu cetăţenii Republicii Moldova stabiliţi în ţările membre ale Uniunii Europene. În cadrul întâlnirilor, liberal-democraţii vor prezenta platforma electorală a PLDM şi vor răspunde la cele mai arzătoare întrebări ale conaţionalilor.

Astfel, la 8 şi 9 noiembrie, liderul PLDM, Vlad Filat, va discuta cu diaspora moldovenească din Milano şi Padova, Italia.

Pe data de 9 noiembrie, candidatul la funcţia de deputat pe lista PLDM, Maia Sandu, va fi prezentă în Bologna.

Ministrul degrevat de Externe, Natalia Gherman, va avea întâlniri cu alegătorii din Brescia şi Mestre, pe data de 15–16 noiembrie, iar la 22 şi 23 noiembrie cu cei din Parma şi Roma.

Şi vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici, va avea un dialog deschis cu diaspora. Pe data de 16 noiembrie, Liliana Palihovici va vorbi cu moldovenii stabiliţi în Atena (Grecia), iar pe 22–23 noiembrie cu cei din Barcelona (Spania) şi Lisabona (Portugalia).

Eugen Carpov va dialoga pe 16 noiembrie cu diaspora din Torino, iar ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov, cu moldovenii stabiliţi la Paris.

Întâlnirile cu reprezentanţii diasporei moldoveneşti se vor încheia cu spectacole susţinute de interpreţii autohtoni: Natalia Barbu, Ion Paladi, Ian Raiburg şi formaţia Acord.

Sursa: www.pldm.md