Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Exemplele de la Ungheni demonstrează că singura direcţie corectă este parcursul european al Republicii Moldova

|versiune pentru tipar| PLDM, 5 noiembrie 2014

Întâlnirile electorale ale vicepreşedintei PLDM, Liliana Palihovici, au continuat în oraşul Ungheni şi în satul Pârliţa, unde parteneri de dialog au fost funcţionari, antreprenori, medici, cadre didactice şi tineri.

“La Ungheni se văd cu ochiul liber schimbările în bine din ultimii ani”, a afirmat Liliana Palihovici, la întâlnirea cu angajaţii Centrului Medicilor de Familie.

“Iar aceste reuşite comune ale Dumneavoastră şi ale noastre, importante atât pentru Ungheni, cât şi pentru întreaga ţară trebuie continuate. Exemplele de aici demonstrează că singura direcţie corectă este parcursul european al Republicii Moldova”, a spus vicepreşedinta PLDM, în cadrul întâlnirilor la care au participat, de asemenea, preşedintele raionului, Iurie Toma, şi primarul oraşului Ungheni, Alexandru Ambros.

Vicepreşedinta PLDM a mai discutat cu angajaţii întreprinderii “Ungheni Vin” despre oportunităţile pe care le deschide pentru Moldova integrarea în Uniunea Europeană, dar şi despre îmbunătăţirea stării de lucruri în mediul de afaceri.

La Liceul “Alexei Mateevici” din satul Pârliţa, raionul Ungheni, Liliana Palihovici a discutat despre resursele financiare care au fost alocate în localitate pentru asigurarea cetăţenilor cu apă potabilă de calitate, despre reabilitarea drumurilor, grădiniţei şi şcolii. “Este important să urmăriţi cum este cheltuit banul public. Trebuie să fiţi mai combativi şi să susţineţi parcursul european al Republicii Moldova”, i-a îndemnat pe localnici Liliana Palihovici.

Sursa: www.pldm.md