Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Viitorul tinerilor este indispensabil de viitorul european al RM

|versiune pentru tipar| PLDM, 5 noiembrie 2014

Prim-vicepreşedintele PLDM, premierul Iurie Leancă a avut mai multe întâlniri electorale cu tineri din cadrul diferitelor instituţii de învăţământ superior din Moldova. Tema centrală a discuţiilor a vizat educaţia de calitate — unul din obiectivele prioritare ale PLDM, stipulate în Planul 2020, dar şi ceilalţi piloni ai programului care vin să asigure mişcarea înainte a Republicii Moldova.

Iurie Leancă a explicat studenţilor de Universitatea Pedagogică din Tiraspol cu sediul la Chişinău şi celor de la Universitatea de Studii Europene paşii ce vor fi întreprinşi pentru a transforma domeniul educaţional în unul european, bazat pe performanţă şi competitivitate şi care să ofere siguranţa unui loc de muncă stabil şi bine remunerate.

La fel, Iurie Leancă a purtat un dialog activ cu studenţii despre problemele cu care se confruntă în procesul de studii, perspectivele ce îi aşteaptă, dar şi despre viitorul lor care este indispensabil de viitorul european al ţării noastre.

Premierul i-a asigurat pe tineri că politicile promovate de PLDM şi guvernarea pro-europeană urmăresc modernizarea Moldovei şi asigurarea cu locuri de muncă a fiecărui cetăţean.

Sursa: www.pldm.md