Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Edineţ şi Briceni: Vom face o alegere conştientă pentru un viitor european al ţării

|versiune pentru tipar| PLDM, 10 noiembrie 2014

Vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici, s-a întâlnit, sâmbătă, cu cetăţenii din oraşul Briceni şi din satele Coteala şi Pererâta. În cadrul discuţiilor, Liliana Palihovici a făcut o trecere în revistă a tuturor proiectelor investiţionale realizate pe parcursul ultimilor ani în localităţi, la nivel raional dar şi naţional.

“Am încrederea că la alegerile din 30 noiembrie, noi, cetăţenii activi şi responsabili ai Republicii Moldova, vom face o alegere conştientă, o alegere corectă, pentru un viitor european al ţării”, a afirmat Liliana Palihovici.

În satul Pererâta, alături de primarul Anatolie Ceban şi localnici, Liliana Palihovici a participat la sărbătoarea Hramul satului.

De asemenea, pe agenda Lilianei Palihovici s-a aflat şi vizita în raionul Edineţ. În satul Viişoara, de Hramul localităţii, a fost inaugurată după renovare sala de festivităţi a casei de cultură.

“Am toată speranţa în viitorul european al Republicii Moldova. Împreună contribuim în fiecare zi la crearea unei temelii solide a acestui viitor european. Doamnă primar, vă mulţumesc foarte mult pentru contribuţia şi devotamentul cu care vă implicaţi în treburile localităţii. Proiectele pe care le-aţi iniţiat şi implementat în ultimii 3 ani, demonstrează că o femeie le poate reuşi pe toate — să fie şi mamă, şi cetăţean activ, dar şi un excelent manager”, a afirmat Liliana Palihovici la Viişoara.

La Edineţ, Liliana Palihovici a avut o întâlnire cu personalul medical şi pacienţii de la spitalul raional şi, de asemenea, a discutat cu cetăţenii în localitatea Chiurt.

Vicepreşedinta PLDM a vizitat şi satele Zăbriceni, Oneşti, Terebna şi Brânzeni.

Sursa: www.pldm.md