Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Mediul de afaceri şi domeniul sănătăţii racordate la standarde europene — noua realitate în Republica Moldova

|versiune pentru tipar| PLDM, 12 noiembrie 2014

Angajaţii întreprinderii cu capital străin “Cristina Mold-Rom Simpex” şi medicii Spitalului de traumatologie şi ortopedie din Chişinău au fost, marţi, interlocutorii vicepreşedintei PLDM, Liliana Palihovici.

Dialogul cu cei aproximativ 260 de angajaţi ai “Cristina Mold-Rom Simpex” s-a axat pe perspectivele de dezvoltare ale Republicii Moldova, evoluţia economiei şi procesul de integrare europeană.

“Am încrederea că întreprinderea dumneavoastră funcţionează în stil european, iar dificultăţile care apar în acest proces de transformare în bine pe care l-am început împreună, acum cinci ani, pot fi depăşite prin implicare şi cooperare”, a afirmat Liliana Palihovici.

În cadrul discuţiilor cu medicii şi personalul Spitalului clinic de traumatologie şi ortopedie din Chişinău, Liliana Palihovici a prezentat principalele repere ale Planului 2020, acţiunile necesare şi perspectivele de continuare a reformelor în domeniul sănătăţii, după 30 noiembrie.

“Avem încă multe de făcut în acest domeniu. Vreau însă să vă mulţumesc, în primul rând, pentru entuziasmul şi dedicarea cu care vă faceţi munca. Şi am încrederea că medicii, fiind mereu la curent cu bunele practici europene şi internaţionale din domeniul sănătăţii, au viziuni progresiste şi ne veţi susţine în acest proces deloc uşor de schimbare în bine a Republicii Moldova”, a spus Liliana Palihovici.

Sursa: www.pldm.md