Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Vlad Filat către alegătorii din r. Făleşti: La 30 noiembrie votaţi PLDM

|versiune pentru tipar| PLDM, 12 noiembrie 2014

La alegerile din 30 noiembrie, care sunt cele mai importante de la proclamarea independenţei, vă îndemn să ieşiţi cu toţii la urnele de vot şi să optaţi pentru viitorul european al Republicii Moldova.

Îndemnul a fost făcut de preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, la întâlnirile cu alegătorii din raionul Făleşti. Liderul liberal-democrat s-a deplasat în or. Făleşti, dar şi în satele Izvoare, Glinjeni, Călineşti, unde a prezentat alegătorilor Planul 2020 al PLDM pentru o Moldovă europeană care oferă o viziune clară pentru a mişca ţara înainte.

Liderul PLDM, a spus alegătorilor că în timpul rămas până la alegeri urmează să se decidă pentru cine să îşi dea votul.

“Data de 30 noiembrie este o zi decisivă pentru Republica Moldova. Este ziua când cetăţenii vor decide soarta ţării pentru următorii patru ani. Dvs veţi decide viitorul ţării. Vă îndemn să votaţi pentru echipa PLDM, care va munci pentru ca R. Moldova să facă parte din marea familie europeană. Noi vom reuşi pentru că avem o echipă formată din profesionişti. Noi vom asigura pacea şi vom moderniza RM. Votaţi pentru Stejar şi trimiteţi-ne să muncim cu acelaşi pas cadenţat pentru o Moldovă modernă. Noi, împreună, vom reuşi”, a spus Vlad Filat.

Prezent la întrevederile cu alegătorii, candidatul la funcţia de deputat pe lista PLDM, Valeriu Ghileţchi, a spus că echipa liberal-democrată este cea mai puternică şi va rezolva toate problemele cu care se confruntă societatea.

“Zile numărate ne despart de alegerile din 30 noiembrie. Vă rog să votaţi pentru ca Republica Moldova să meargă pe drumul cel drept. Trebuie să dăm dovadă de unitate, solidaritate şi prin vot să mişcăm ţara înainte spre Uniunea Europeană. Vă asigur că PLDM este locomotiva integrării europene a Moldovei”, a spus Valeriu Ghileţchi.

Şi candidatul la funcţia de deputat pe lista PLDM, Liubomir Secară, a îndemnat cetăţenii să voteze PLDM. “La alegeri trebuie să fim uniţi pentru a păstra stabilitatea, buna înţelegere între oameni şi valorile europene”, a menţionat Liubomir Secară.

PLDM ocupă locul patru în buletinul de vot.

Sursa: www.pldm.md