Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a promis străşenenilor că PLDM va munci şi mai energic pentru ca Moldova să prospere

|versiune pentru tipar| PLDM, 13 noiembrie 2014

Astăzi, 13 noiembrie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a efectuat o vizită de lucru în raionul Străşeni. Liderul liberal-democrat a avut o întrevedere cu reprezentanţii serviciilor desconcentrate din raion şi a discutat cu alegătorii.

Vlad Filat a menţionat că toate proiectele implementate în Republica Moldova se datorează întregii societăţi, care a fost solidară şi a muncit pentru a moderniza localităţile în care trăiesc.

“Spun cu fermitate, dacă cetăţenii nu erau solidari, Republica Moldova nu ar fi avut sorţi de izbândă. Împreună cu administraţia locală şi centrală am demonstrat că putem realiza lucruri importante pentru ţară. Mă refer la reformele structurale demarate şi implementate care aduc rezultat. Doar fiind membri ai marii familii europene vom reuşi să aducem condiţiile bune de viaţă în R. Moldova. Noi am demonstrat lumii întregi că suntem o ţară cu oameni muncitori şi hotărâţi în tot ceea ce facem”, a spus liderul PLDM.

Preşedintele liberal-democrat a vorbit şi despre cele mai importante realizări obţinute de Republica Moldova, de când PLDM se află la guvernare.

“Este vorba despre Acordul de Asociere şi Liber Schimb, regimul liberalizat de vize, etc. Aceste documente semnate de RM şi partenerii de dezvoltare sunt foarte importante şi demonstrează încă odată că europenii au încredere în cetăţenii ţării noastre. Până acum s-au făcut investiţii considerabile şi vă asigur că, până în 2020, toate gospodăriile din ţară vor avea acces la apă potabilă de calitate şi servicii de sanitaţie. Vom continua să muncim şi mai energic pentru a moderniza Republica Moldova”, a menţionat Vlad Filat.

Preşedintele PLDM a vorbit şi despre reformele demarate în domeniile ce vizează educaţia, sănătatea, justiţia, care vor aduce neapărat rezultate.

La rândul său, preşedintele raionului Străşeni, Petru Voloşciuc, a mulţumit liderului liberal-democrat pentru că a susţinut întotdeauna demersurile înainte de administraţie.

Ulterior, Vlad Filat a avut o întrevedere cu cadrele medicale de la Spitalul raional şi a vizitat şcoala din satul Găleşti. La finalul vizitei, liderul liberal-democrat a discutat cu cetăţenii din Sireţi şi a prezentat Planul 2020 al PLDM. De asemenea, Vlad Filat a îndemnat alegătorii să meargă la votare şi să opteze pentru viitorul european al Republicii Moldova.

Candidatul la funcţia de deputat pe lista PLDM, Simion Grişciuc, a rugat cetăţenii ca în zilele rămase până la alegeri să mediteze, iar la 30 noiembrie să îşi dea votul pentru PLDM care are o echipă profesionistă. “Oferiţi votul pentru PLDM, iar noi promitem să nu vă dezamăgim. Vom îndeplini cu sârguinţă toate promisiunile asumate în această campanie electorală”, a punctat Simion Grişciuc.

Sursa: www.pldm.md