Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Solidaritatea dintre generaţii — aspect important al societăţii europene

|versiune pentru tipar| PLDM, 13 noiembrie 2014

Proiectele de dezvoltare locală, asigurarea cu apă de calitate, Planul 2020, renovarea instituţiilor educaţionale, investiţiile europene — aceste şi alte subiecte s-a aflat în prim-planul dialogurilor cu cetăţenii, purtate, miercuri, de vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici, în raionul Anenii Noi.

“Mişcăm Moldova înainte împreună prin dezvoltarea localităţilor”, acesta a fost mesajul central al vicepreşedintei PLDM în cadrul întâlnirilor avute la gimnaziul din satul Delacău, liceele din Puhăceni şi Gura Bâcului, întreprinderea moldo-daneză “Pukoven” şi gimnaziul din Roşcani.

“Educaţia este cheia pentru reuşitele noastre de mâine. Iată de ce eforturile noastre se concentrează mult pe acest domeniu”, a accentuat Liliana Palihovici.

Vicepreşedinta PLDM a vizitat şi Azilul de bătrâni din satul Puhăceni, unde a discutat cu persoanele în etate care locuiesc aici. Vicepreşedinta PLDM le-a transmis un mesaj de sprijin şi a exprimat angajamentul său şi al echipei din care face parte pentru asigurarea unui viitor demn pentru bătrâni în Republica Moldova.

“Am descoperit la azilul din Puhăceni oameni energici şi talentaţi, în ciuda vârstei şi statutului”, a mărturisit Liliana Palihovici după întâlnirea de la azil. “Am rămas impresionată de talentul Anei Doctor, care împleteşte lucruri extraordinare, şi în general de oamenii de aici care, în pofida greutăţilor, sunt energici şi cu speranţă într-o schimbare spre bine”, a spus Palihovici.

“Moldova poate avea un viitor european, doar dacă vom asigura solidaritatea dintre generaţii, având grijă şi respect inclusiv pentru buneii şi părinţii noştri”, a mai spus vicepreşedinta PLDM.

Sursa: www.pldm.md