Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici s-a întâlnit cu tinerii din Sângerei

|versiune pentru tipar| PLDM, 14 noiembrie 2014

Vicepreşedinta PLDM, Liliana Palihovici, s-a aflat, joi, la Sângerei, inclusiv în localităţile Chişcăreni şi Pepeni, pentru a discuta cu cetăţenii despre prezentul şi viitorul Republicii Moldova, în contextul opţiunii pe care fiecare cetăţean al ţării urmează să şi-o exprime la 30 noiembrie.

În contextul Săptămânii Naţionale a Tineretului, Liliana Palihovici a avut şi o întâlnire cu tinerii din raion, comunicându-le că recent, inclusiv prin efortul echipei din care face parte, a fost adoptată Strategia Naţională de Dezvoltare a Sectorului de Tineret pentru anii 2014–2020.

“Şi documentele de politici în domeniul tineretului, şi acţiunile noastre din ultimii ani urmăresc oferirea mai multor oportunităţi pentru tineri, astfel încât potenţialul lor creativ şi de energie să fie valorificat aici, în ţară”, a spus Liliana Palihovici.

Vicepreşedinta PLDM a menţionat că a fost la Sângerei cu ceva timp în urmă, dar lucrurile s-au schimbat de atunci.

“Mărturisesc că lucrurile s-au schimbat mult în acest oraş, dar şi în localităţi. Admir lucrurile bine făcute, administrate corect, în folosul cetăţenilor”, a menţionat Liliana Palihovici.

Cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului, viceprimarul oraşului Sângerei, Lucia Cucoş, a organizat pentru tineri vizionarea spectacolului “Cererea în căsătorie” în regia maestrului Sandu Grecu, prezentat de actorii de la Teatrul “Satiricus I.L Caragiale”.

Sursa: www.pldm.md