Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Vlad Filat la Ungheni: Votul pentru PLDM înseamnă viitorul european al RM

|versiune pentru tipar| PLDM, 16 noiembrie 2014

Peste 5 mii de oameni au participat sâmbătă, 15 noiembrie, la o întâlnire electorală cu preşedintele PLDM, Vlad Filat, care a avut loc în Piaţa Independenţei din oraşul Ungheni. Mesajul transmis de liderul PLDM a fost susţinut cu entuziasm şi încredere de ungheneni, care au scandat întru-un glas “Vrem în Uniunea Europeană!”

“Alegerile din 30 noiembrie sunt decisive pentru viitorul ţării şi în special pentru viitorul său european. Alegerea este mai mult decât clară. Rezultatele înregistrate în ultimii 5 ani ne dau convingerea şi ne motivează să mergem cu încredere înainte spre un viitor bun, frumos, european. Avem obligaţia să asigurăm copiilor noştri acest viitor. Pentru a reuşi, trebuie să avem încredere în noi înşine şi în justeţea căii alese. Uniunea Europeană ne susţine şi ne demonstrează acest lucru prin fapte concrete”, a spus Vlad Filat.

Liderul PLDM s-a adresat cetăţenilor cu îndemnul de a merge la alegeri şi a acorda votul pentru un viitor european.

“De votul fiecăruia depinde soarta ţării. Convingeţi rudele, prietenii, vecinii să iasă la alegeri şi prin vot să oferim RM perspectiva europeană, ireversibilitatea cursului de integrare în marea familie a popoarelor Europei. Votaţi PLDM, votaţi Stejarul. Votul pentru PLDM înseamnă votul pentru viitorul european al Moldovei”, a spus Vlad Filat.

Cu un mesaj mobilizator s-a adresat unghenehilor şi primarul urbei, Alexandru Ambros.

“Sunt onorat că fac parte din PLDM, cel mai puternic, cel mai responsabil şi matur partid din RM. Acest scrutin ne oferă posibilitatea să alegem un nou model de dezvoltare a ţării noastre. Mercenarii care ne cheamă în inexistenta Uniune Vamală ne mint şi vor să ne întoarcă în trecut. Direcţia de dezvoltare a ţării este cea europeană, prin alegerea PLDM veţi asigura continuitatea parcursului european al Republicii Moldova. Vă îndemn să mergeţi la vot, pentru că este unicul mod în care împreună putem să ne construim viitorul”, le- a spus unghenehilor primarul Alexandru Ambros.

Întâlnirea din Piaţa Independenţei a culminat cu un concert extraordinar susţinut de formaţia 3 Sud-Est.

În cadrul vizitei efectuate în raionul Ungheni, Vlad Filat s-a întâlnit şi cu alegătorii din satele Petreşti, Sculeni, Pârliţa şi oraşul Corneşti.

Sursa: www.pldm.md