Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Vlad Filat: Alegerile sunt decisive pentru viitorul european al RM

|versiune pentru tipar| PLDM, 17 noiembrie 2014

PLDM va rămâne motorul integrării europene şi în anii următori având drept obiectiv — aderarea la Uniunea Europeană, le-a declarat alegătorilor din raionul Soroca preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat.

Preşedintele PLDM a spus că Republica Moldova trebuie să facă parte dintr-un spaţiu al păcii, libertăţii, democraţiei şi justiţiei.

“Moldova şi-a făcut alegerea pentru Europa nu din raţiuni ideologice, ci din convingere, or Moldova împărtăşeşte cu Europa aceleaşi valori, aceeaşi moştenire, aceeaşi cultură. Şi este foarte firesc să împărtăşim şi acelaşi destin”, a menţionat liderul PLDM.

Vlad Filat a îndemnat cetăţenii ca la alegerile din 30 noiembrie să voteze pentru PLDM care are un program serios şi responsabil, axat pe cei patru piloni de bază: educaţie de calitate, locuri de muncă bine plătite, un stat de drept fără corupţie şi integrare în UE.

Preşedintele raionului, Victor Său, a îndemnat alegătorii să mediteze foarte bine pentru cine vor vota la alegerile din 30 noiembrie.

“Vă chem să votaţi pentru viitor frumos şi prosper al Republicii Moldova”, a spus preşedintele raionului.

Şi candidatul la funcţia de deputat pe lista PLDM, Octavian Grama, a venit cu acelaşi îndemn către alegători şi a menţionat că este mândru să facă parte din cel mi puternic partid din Republica Moldova.

Sursa: www.pldm.md