Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Întâlnirile electorale cu tinerii din Moldova continuă în campusurile universitare

|versiune pentru tipar| PLDM, 18 noiembrie 2014

În Săptămâna Tineretului studenţii din campusurile universitare au discutat despre platforma electorală a Partidului Liberal Democrat din Moldova cu deputatul George Mocanu. În cadrul dezbaterilor studenţii au fost interesaţi de angajamentele PLDM pentru tineri şi au apreciat faptul că pot călători liber în ţările Uniunii Europene.

“PLDM investeşte în tineri. Este unica soluţie pentru dezvoltarea pe termen lung a unei ţări. Avem realizări, dar şi angajamente clare pentru perioada următoare pentru tineri”, a spus deputatul George Mocanu.

La Universitatea Tehnică din Moldova George Mocanu a vorbit despre Codul Educaţiei, care a intrat recent în vigoare şi care reformează sistemul de învăţământ în favoarea beneficiarilor de servicii educaţionale.

Tinerii de la Universitatea de Stat au întrebat care este planul PLDM pentru a crea noi locuri de muncă. Deputatul le-a vorbit despre faptul că statul permite accesul în rândul corpului de funcţionari fără a mai solicita experienţă de muncă pentru poziţiile iniţiale şi despre stagiile de practică.

Parlamentarul i-a îndemnat pe tineri să-şi arate susţinerea pentru cursul european al Republicii Moldova printr-o prezenţă cât mai mare la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Sursa: www.pldm.md