Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Nordul tării susţine PLDM

|versiune pentru tipar| PLDM, 20 noiembrie 2014

Republica Moldova nu poate şi nu trebuie să se întoarcă înapoi. Ea a fost deja acolo şi a avut de îndurat multe suferinţe. Tara noastră trebuie sa meargă numai înainte, spre un viitor european, împreuna cu Partidul Liberal Democrat din Moldova.

Declaraţia a fost făcută de preşedintele PLDM, Vlad Filat, la întrevederile cu alegătorii din com. Bârlădeni, Grinăuţi-Moldova şi Lipnic din raionul Ocniţa şi cu cei din Lipcani, Teţcani şi Larga din raionul Briceni.

Liderul PLDM a prezentat alegătorilor Planul 2020 care oferă o viziune clară pentru a mişca Moldova înainte şi este bazat pe patru piloni: educatie de calitate, noi locuri de muncă, un stat fără corupţie şi un viitor European. Vlad Filat a îndemnat cetăţenii ca la alegerile din 30 noiembrie să voteze PLDM.

“Vor fi cele mai hotărâtoare alegeri. O bătălie în care se va decide încotro se va mişca ţara noastră: înapoi sau cu paşi siguri înainte spre progres şi dezvoltare. PLDM a demonstrat ca este o formaţiune care nu oscilează de la o idee la alta şi munceşte pentru ca Republica Moldova să prospere”, a spus Vlad Filat.

Vicepreşedintele PLDM, Petru Bodarev, a menţionat că de votul cetăţenilor depinde dacă satele din Republica Moldova se vor moderniza sau, ca şi până în 2009, vor stagna, fără să fie implementate proiecte importante de infrastructură.

Prezent la întrevederile cu alegătorii, candidatul la funcţia de deputat pe lista PLDM, Efimia Bandalac, a spus că doar cu sprijinul cetăţenilor, Republica Moldova se poate mişca înainte spre un viitor european, de aceea este necesară o alegere corectă şi asumată: PLDM, care ocupă locul patru în buletinul de vot.

Sursa: www.pldm.md