Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Vlad Filat la UTM: Mergem înainte spre Europa pentru tinerii noştri

|versiune pentru tipar| PLDM, 21 noiembrie 2014

În data de 21 noiembrie, preşedintelePartidului Liberal Democrat din Moldova a fost invitatul unei întâlniri cu studenţii de la Universitatea Tehnică din Moldova. La întâlnire au fost prezenţi şi deputatul PLDM, George Mocanu, prim-vicepreşedintele TLDM, Mihaela Spătaru, coordonatorul Clubului Liberal Democrat al UTM, Veaceslav Nicic.

Studenţii de la UTM au fost curioşi să afle mai multe despre modul în care PLDM îşi doreşte să continue parcursul european, care sunt perspectivele integrării în UniuneaEuropeană, dar şi ce trebuie de făcut pentru ca fiecare proaspăt absolvent să aibă un loc de muncă bine plătit şi să poată beneficia de un trai decent, acasă.

Vlad Filat a accentuat că Partidul Liberal Democrat are un plan care conţine măsuri pentru a lupta în continuare cu corupţia şi pentru ca studenţii să beneficieze de mai multe oportunităţi de instruire şi de educaţie de calitate. “Mergem înainte spre Europa pentru tineri. Pentru ca voi să vă puteţi dezvolta capacităţile intelectuale, beneficiind de cea mai bună educaţie posibilă, pentru ca voi să puteţi concura pentru cele mai înalte şi calificate funcţii”, a spus Vlad Filat.

La finalul întâlnirii, studenţii de la UTM au fost încurajaţi de către liderul PLDM să meargă pe 30 noiembrie la vot, pentru ca Moldova să-şi continue calea dezvoltării europene.

Această întâlnire a fost organizată de către Tineretul Liberal Democrat din Moldova.

Sursa: www.pldm.md