Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Liderul PLDM în s. Micăuţi: Promitem să nu vă dezamăgim

|versiune pentru tipar| PLDM, 22 noiembrie 2014

Pe data de 22 noiembrie, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a avut o întrevedere cu alegătorii din satul Micăuţi din raionul Străşeni.

În cadrul întâlnirii, Vlad Filat, a prezentat Planul 2020 al PLDM care prevede modernizarea Republicii Moldova.

Vlad Filat a mulţumit cetăţenilor pentru încrederea acordată PLDM la ultimele alegeri şi i-a asigurat că în viitorul mandat, liberal-democraţii vor munci şi mai insistent pentru a realiza toate promisiunile asumate.

“Promitem să nu vă dezamăgim. Dar, pentru ca Republica Moldova să prospere trebuie să fim solidari. În acest scrutin venim cu experienţă suficientă ca după alegeri să multiplicăm realizările. Fiţi conştienţi şi folosiţi votul raţional”, a menţionat liderul PLDM.

Candidatul la funcţia de deputat pe lista PLDM, Simion Grişciuc, a spus că este mândru că face parte din echipa celui mai puternic partid din Republica Moldova.

“PLDM este un partid format din oameni care au obţinut rezultate concrete în domeniile pe care le administrează. Este vorba de colegii noştri din guvern, parlament, autorităţile locale, care au spus tranşant că optează pentru un viitor european. La 30 noiembrie votaţi pentru un viitor sigur”, a punctat Simion Grişciuc.

PLDM ocupă locul patru în buletinul de vot.

Sursa: www.pldm.md