Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Asociaţia foştilor deportaţi şi deţinuţi politici din Moldova susţine PLDM la parlamentare

|versiune pentru tipar| PLDM, 25 noiembrie 2014

Asociaţia Foştilor Deportaţi şi Deţinuţi Politici din Moldova optează pentru continuarea parcursului european al Republicii Moldova şi îndeamnă cetăţenii să susţină Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la alegerile parlamentare de duminică, 30 noiembrie curent, informează MOLDPRES.

Membri ai Asociaţiei şi-au argumentat poziţia, în cadrul unei conferinţe de presă, prin faptul că PLDM “are capacitatea de a asigura un viitor liber, democratic şi prosper în Uniunea Europeană”.

“PLDM a demonstrat prin acţiuni concrete că este sincer ataşat procesului de integrare europeană a ţării noastre, iar reuşitele sale din ultimii ani sînt o dovadă că doar PLDM poate fi locomotiva integrării europene”, se menţionează în declaraţia Asociaţiei.

Valentina Sturza, preşedinte al Asociaţiei Foştilor Deportaţi şi Deţinuţi Politici din Moldova, a declarat că alegerile parlamentare din 30 noiembrie curent reprezintă o şansă istorică pentru continuarea parcursului european al Republicii Moldova. “Noi nu vrem în Uniunea Vamală. Luăm în calcul pericolul unei eventuale revanşe a forţelor răului, care doresc menţinerea Republicii Moldova în sfera de influenţă a exponenţilor fostului imperiu sovietic. Menţionăm inadmisibilitatea ca la putere să revină acei care au deportat şi umilit adevăraţii fii şi fiice ale acestui popor”, a afirmat Valentina Sturza.

Şi Nicolae Şoitu, fost deportat, a îndemnat cetăţenii Republicii Moldova să participe la parlamentare şi să-şi dea votul pentru continuarea parcursului european al ţării noastre.

Sursa: www.pldm.md