Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Vlad Filat în r. Sângerei: Votaţi un viitor mai bun pentru RM

|versiune pentru tipar| PLDM, 26 noiembrie 2014

Astăzi, 26 noiembrie, în satul Sângereii Noi, a fost dată în exploatare o sală de sport. Renovarea capitală a durat doi ani, iar pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie, din Bugetul de stat, cel local şi prin Programul Comun de Dezvoltare Locală Integrată a fost alocat aproape un milion de lei.

La ceremonia de inaugurare a sălii sportive au fost prezenţi preşedintele PLDM, Vlad Filat, candidaţii la funcţia de deputat, Angel Agache şi Iurie Chiorescu, preşedintele raionului Sângerei, Gheorghe Meaun, dar şi tinerii care vor beneficia de condiţiile create.

Liderul PLDM a spus că are un sentiment de mândrie pentru că autorităţile locale acordă o atenţie sporită tinerii generaţii şi le creează condiţii moderne pentru a putea practica sportul.

“Este o decizie corectă şi raţională. Sunt sigur că tinerii vor obţine performanţe şi vor demonstra lumii întregi că în Republica Moldova cresc campioni de valoare”, a spus Vlad Filat.

Tot astăzi, Vlad Filat, împreună cu Angel Agache şi Iurie Chiorescu, s-au întâlnit cu alegătorii din satele Dumbrăviţa, Bilicenii Vechi, Rădoaia, Chişcăreni şi or. Sângerei, unde au prezentat Planul 2020 al PLDM.

Vlad Filat a îndemnat cetăţenii ca la 30 noiembrie să iasă la votare şi să opteze pentru un viitor mai sigur pentru Republica Moldova.

“La 30 noiembrie, vom decide dacă mergem înainte ca o ţară unită, stabilă şi prosperă, cu sate şi oraşe care se dezvoltă. Acum, pe ultima sută de metri, e momentul crucial să ne adunăm toată forţa, hotărârea şi energia pentru a merge înainte spre un viitor european pentru copiii noştri, spre un viitor european pentru Republica Moldova”, a spus preşedintele PLDM.

Liderul PLDM a menţionat că R. Moldova trăieşte o perioadă a marilor realizări, iar pentru a nu stopa ţara din drumul de dezvoltare şi modernizare, cetăţenii trebuie să voteze pentru continuarea reformelor demarate.

Şi candidatul la funcţia de deputat, Angel Agache, a îndemnat alegătorii ca la scrutin să vină la secţiile de vot împreună cu toată familia, rudele, prietenii şi să opteze pentru un viitor european.

“Vă chem să mişcăm ţara înainte. Pentru că împreună am reuşit să asociem ţara noastră la Uniunea Europeană, să deschidem comerţul liber cu Europa pentru ca Republica Moldova să se dezvolte economic. Şi toate acestea sunt doar un început. Împreună vom reuşi”, a spus Angel Agache.

La rândul său, candidatul la funcţia de deputat, Iurie Chiorescu, a menţionat că la 30 noiembrie cetăţenii vor decide prin vot dacă vor să trăiască într-o Moldovă europeană sau într-o ţară care stagnează.

“Noi, echipa PLDM, avem scopul ca Moldova să devină membru al Uniunii Europene. Acest statut va permite cetăţenilor să trăiască în pace şi prosperitate. Votaţi echipa PLDM. Înainte spre un viitor european pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova”, a punctat Iurie Chiorescu.

Menţionăm că PLDM ocupă locul patru în buletinul de vot.

Sursa: www.pldm.md