Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Raioanele Cantemir şi Străşeni susţin PLDM

|versiune pentru tipar| PLDM, 27 noiembrie 2014

Alegerile din 30 noiembrie reprezintă un moment crucial pentru Republica Moldova, din acest motiv cetăţenii trebuie să iasă la votare şi să opteze pentru un viitor european. Afirmaţia a fost făcută de preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, la întrevederile cu alegătorii din raionul Cantemir şi Străşeni.

Vlad Filat a spus cetăţenilor că viitorul european al Republicii Moldova este un deziderat naţional, iar PLDM este singura opţiune care garantează ireversibilitatea acestui parcurs.

“Cetăţenii R. Moldova doresc să trăiască în pace, stabilitate şi bunăstare, iar toate acestea pot fi asigurate numai prin aderarea la Uniunea Europeană”, a spus Vlad Filat. Liderul PLDM a menţionat că partidul îşi asumă pentru următorii patru ani doar obiective pe care ştie şi poate să le realizeze.

“În Planul nostru pentru Republica Moldova noi ne angajăm ca până în anul 2020 să avem o educaţie de calitate, să oferim condiţii pentru crearea noilor locuri de muncă, să consolidăm un stat de drept fără corupţie. Sunt obiective pe care le putem realiza cu susţinerea întregii societăţi”, a punctat Vlad Filat.

Sursa: www.pldm.md