Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a votat pentru viitorul european al Republicii Moldova

|versiune pentru tipar| PLDM, 30 noiembrie 2014 | 

Preşedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, şi-a exercitat dreptul de vot în dimineaţa zilei la secţia N1/134 din Chişinău, împreună cu soţia. La ieşirea de la urna de vot, liderul PLDM a declarat că a optat pentru un viitor european şi prosper al Republicii Moldova.

Vlad Filat a ţinut să sublinieze importanţa scrutinului şi a menţionat că fiecare cetăţean trebuie să conştientizeze necesitatea prezentării la urne.

“Alegerile de astăzi sunt decisive. Astăzi, decidem ce se va întâmpla cu ţara noastră. Avem atât de mulţi răuvoitori încât este necesară o maximă voinţă a tuturor cetăţenilor ca prin vot sădecidem viitorul nostru şi al copiilor noştri. Sunt sigur că cetăţenii, într-o manieră responsabilă, vor decide ca R. Moldova să-şi construiască un viitor european în care să trăim liber, să guvernăm democratic şi să avem o ţară prosperă”, a spus Vlad Filat.

Soţia liderului PLDM, Angela Gonţa-Filat a menţionat că şi-a dat votul pentru ca fiecare cetăţean să aibă o viaţă mai bună, pentru ca fiecare copil din această ţară să aibă şansa unui viitor european.

Sursa: www.pldm.md