Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLR

Partidul Liberal Reformator este pregătit de lansarea în campania electorală

|versiune pentru tipar| PLR, 29 septembrie 2014

Duminică, 28 septembrie, s-a întrunit Consiliul Politic Naţional al Partidului Liberal Reformator pentru a discuta participarea formaţiunii politice în scrutinul electoral.

În cadrul şedinţei au fost prezentate strategia de campanie şi principalele teze din programul electoral. Preşedintele partidului, Ion Hadârcă, a menţionat că pilonul de bază al programului electoral al PLR este păstrarea vectorului european al Republicii Moldova, iar programul vine să puncteze acţiunile concrete ale partidului în atingerea acestui deziderat.

Consiliul Politic Naţional, cu votul unanim, la propunerea co-preşedintelui PLR Oleg Bodrug, şef al staff-ului electoral, a decis că formaţiunea participă independent în această campanie electorală ca entitate politică şi juridică şi, în acelaşi timp, a împuternicit Biroul Politic să continuie negocierile în vederea constituirii unui bloc electoral. Totodată, a fost supusă votului şi prevederea expresă că formarea unui bloc electoral şi modificările finale în lista electorală se vor decide de către Consiliul Politic Naţional al PLR. Pentru o bună desfăşurare a campaniei electorale conducerea partidului a anunţat mobilizarea tuturor organizaţiilor teritoriale ale Partidului Liberal Reformator.

În cadrul şedinţei, s-a stabilit că termenul limită pentru prezentarea propunerilor birourilor teritoriale cu lista prealabilă a candidaţilor PLR, în ordine descrescătoare, este 30 septembrie.

La final reprezentantul PLR la Comisia Electorală Centrală, Iness Sîrcu, a expus audienţei regulamentul de participare în campania electorală a potenţialilor candidaţi la funcţia de deputat din partea Partidului Liberal Reformator.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md