Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLR

Partidul Liberal Reformator este supus unor atacuri fără precedent!

|versiune pentru tipar| PLR, 6 noiembrie 2014 | 

PLR a venit la guvernare pentru o misiune nobilă — asigurarea parcursului european al Republicii Moldova! Noi ne-am îndeplinit onorabil această datorie, deoarece acum putem călători fără vize în Europa, iar produsele noastre, de la 1 septembrie, au ajuns pe piaţa europeană.

În momentul în care ne-am lansat în campania electorală, am anunţat că ne întoarcem la misiunea noastră de bază — schimbarea la faţă a clasei politice, deoligarhizarea guvernării şi instaurarea unei democraţii autentice!

Ne-am lansat în campanie cu sloganul curajos Pentru Moldova, fără oligarhi! Acest slogan, ca şi fermitatea noastră de a merge înainte cu o campanie în forţă i-a panicat pe cei din opoziţie — PL şi PCRM, dar şi pe actualii noştri, încă, parteneri de coaliţie — PD şi PLDM. I-a speriat faptul că a apărut un partid de alternativă cu oameni curajoşi, oneşti, profesionişti cu o adevărată viziune liberală pentru societate şi au decis să distrugă alternativă reală a actualei guvernări oligarhice care a capturat instituţiile statului prin repartizare algoritmică.

În prezent suntem cu toţii martorii unui scenariu bine pregătit de distrugere a Partidului Liberal Reformator!

Presiunile acuzate de o serie de colegi, apelurile de retragere lansate de alţii, sondajele false, bârfele tirajate în presa oligarhilor au fost planificate ca evenimente succesive şi confirmă un scenariu bine regizat de intimidare, marginalizare şi discreditare a unicului partid de centru dreapta, unica alternativă care ar putea scoate cei peste 30% de moldoveni nehotărâţi la vot!

Sondajele interne ne demonstrează că suntem la peste 10% ca intenţie de vot şi creştem considerabil în ultimele două săptămâni! Asta îi sperie pe oponenţii noştri şi îi face să recurgă la acţiuni disperate, de mituire, şantaj, presing, promisiuni asupra colegilor noştri de partid.

Fiecare dintre ei acţionează metodic asupra verigilor slabe. Unora, PLDM le-a promis funcţii acum şi după alegeri, altora PD le-a promis că vor clasa dosarele penale iniţiate, celorlalţi nu le vor atinge afacerile, pe alţii pur şi simplu i-au cumpărat. Cei mai slabi de fire n-au rezistat nici tentaţiilor şi nici presiunilor şi s-au developat la diferite etape. Acum urmărim cum Vitalie Marinuţa şi Vasile Grama îşi justifică simbria şi împart pomeni electorale cu Valentina Buliga, iar distinsa doamnă Ana Guţu se erijează în avocatul delapidărilor de la BEM. Cunoaştem că s-au exercitat presiuni şi asupra ministrului Octavian Bodişteanu iar dînsul, din păcate, n-a rezistat presiunilor oligarhice şi a fost nevoit să-şi anunţe retragerea din partid. Prin această decizie, în viziunea noastră, dînsul şi-a compromis imaginea de om politic în devenire.

În aceste condiţii critice, nu atît pentru partidul nostru, cât pentru viitorul nostru comun, PLR face un apel către cetăţenii Republicii Moldova, către oamenii de bună credinţă care au obosit de scenarii mafiote, păpuşării oligarhice şi bălăcăreală clientelară: Nu vă resemnaţi, haideţi să stricăm scenariile şi socotelile păpuşarilor, să votăm cu demnitate, nu răul cel mic, ci alternativa bună — Partidul Liberal Reformator!

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md