Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLR

PLR a organizat întâlniri cu alegătorii în mai multe localităţi din ţară

|versiune pentru tipar| PLR, 11 noiembrie 2014

Deputaţi, miniştri şi reprezentanţi ai Partidului Liberal Reformator au organizat în perioada 8–9 noiembrie un şir de întâlniri cu alegătorii şi susţinătorii PLR în mai multe localităţi din ţară printre care Edineţ, Şoldăneşti, Vadul lui Vodă, Nicoreni (Drochia), Bălăbăneşti (Criuleni) şi Briceni.

De asemenea, deputatul Valeriu Saharneanu, alaturi de Eugen Barbu, impreuna cu un grup de tineri ai Partidului Liberal Reformator au felicitat personal locuitorii orasului Orhei, cu ocazia hramului oraşului.

Scopul acţiunilor a fost de a apropia cetăţenii de platforma electorală a PLR “Spre UE în cinci paşi cu o echipă de nota 10” ale cărei direcţii principale sunt: aministratrea eficientă, asigurarea securităţii statului, asigurarea creşterii economice, reformarea marilor sisteme publice şi de infrastructură, curăţenie în politică.

Oamenii s-au arătat interesaţi şi dispuşi să susţină Partidul Liberal Reformator întrucât este singurul partid corect, onest cu cetăţenii, care luptă pentru un stat de drept, o justiţie echitabilă pentru toţi şi a salvat cursul Pro European al ţării în aprilie 2013.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md