Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLR

PLR, după ratificarea în PE a Acordului de Asociere: “Am luat decizia bună pentru ţară”

|versiune pentru tipar| PLR, 13 noiembrie 2014

Partidul Liberal Reformator salută ratificarea Acordului de Asociere dintre Uniunea Europeană şi Republica Moldova de către plenul Parlamentului European.

Asistăm la un moment istoric, care marchează clar opţiunea europeană pentru Moldova, singura care conferă o cale sigură spre bunăstare şi stabilitate. Ratificarea Acordului de Asociere dovedeşte înca o dată că liberalii reformatori au luat decizia corectă pentru ţară când au venit la guvernare anul trecut, militând pentru reforme şi pentru drumul european. PLR a asigurat stabilitatea guvernamentală fără de care azi nu s-ar fi făcut reformele şi nu s-ar fi ratificat Acordul.

Liberalii Reformatori subliniază faptul că reformele pentru drumul european trebuie să continue, nu de dragul reformelor, ci pentru că ele schimbă societatea în bine, creând premisele pentru un trai mai bun, slujbe mai multe, salarii şi pensii mai mari. Totodată, Europa înseamnă transparenţa şi lupta anticorupţie, iar PLR tratează curăţenia vieţii politice ca o prioritate în alegerile din 30 noiembrie, inclusiv prin sloganul “Pentru Moldova, Fără Oligarhi”. PLR militează în continuare pentru drumul european al Moldovei şi nu pentru proiecte fanteziste precum Uniunea Vamală, menite numai a ne deraia, fără a oferi soluţii pentru traiul nostru mai bun.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md