Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLR

PLR: Scrisoare către cetăţeni

|versiune pentru tipar| PLR, 18 noiembrie 2014

Vă îndemnăm să citiţi atent scrisoarea Partidului Liberal Reformator către dumneavoastră şi să cugetaţi bine înainte de a vota.

Şase partide şi şase amăgiri care nu trebuie uitate pe 30 noiembrie

Pe 30 noiembrie, avem de ales, ca cetăţeni ai Republicii Moldova, drumul nostru clar pentru următorii ani. Noi, Liberalii Reformatori, vă propunem să analizaţi atent, conştienţi de ce înseamnă fiecare partid:

  1. PCRM a avut ocazia sa ne arate ce poate in 2001 -2009 si nu merita o alta sansa sa ne tarasca inapoi in trecut. E un partid invechit, cu o mentalitate invechita, care nu ne poate amagi cu o promisiune noua: dintr-o data le place Europa. Europa inseamna respect pentru oameni, pe care ei nu-l au. Cu sloganul Doar Voronin, ei au ramas in trecut. Sa ramana unde se simt mai bine!

  2. PSRM e noul copil crescut de Rusia ca sa ne tina din frau cu aparenta democratica. Dodon incearca sa ne convingă ca e mai bine in Uniunea Vamala decât in UE. Mai bine “bogaţi cu Rusia decât saraci cu Europa”? Cand am fost noi bogaţi cu Rusia? Nici macar rusii nu sunt bogaţi cu Rusia! Europenii insa trăiesc decent, cu stabilitate si prosperitate, ceea ce meritam si noi!

  3. PATRIA lui Renato Usatai nu poate fi opţiunea pentru tara noastra. Moldova are nevoie de adevar, iata adevarul: Usatai are Rolex si vorbeşte de saraci, vorbeşte de lupta cu sistemul in timp ce profita de el. Moldova are nevoie de curaj, nu de tupeu gol, de lege nu de contrabanda!

  4. PLDM a avut marea sansa de a guverna ca partener principal pe drumul european. A ratat aceasta oportunitate demonstrând ca desi vrea in Europa, preia o parte din obiceiurile trecutului: a avut un rol cheie in jaful de la Banca de Economii, respectiv in concesionarea aeroportului Chisinau. înainte spre un viitor european, dar nu fara respect pentru banii cetăţenilor si interesul national!

  5. PDM a avut sansa de a arata ca e mai mult decât o fracţiune desprinsa oportunist de la comunişti. A intrat insa sub comanda totala a lui Vlad Plahotniuc, care nu a făcut altceva in ultimii ani decât sa incerce sa controleze tot ce mişca in Moldova, de la politicieni din putere sau opoziţie la justitie. Asa creştem mafia, nu Moldova!

  6. PL a avut sansa de a schimba ceva in tara si nu a facut-o, de frica. A dat inapoi exact cand era mai important, cand trebuia sa asiguram stabilitatea pentru a semna Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana. PL sub Ghimpu era dispus sa lase puterea la comunişti pana dupa 2026. Uniţi in familia NATO si UE? Da, dar nu cu PL, ei nu sunt oamenii unitatii sau ai curajului de a ajunge undeva!

PLR este singura echipa capabila sa ofere o alternativa pro-europeana serioasa, care sa ofere prosperitate si stabilitate Moldovei, alaturi de o curăţire a clasei politice. O Moldova îmbelşugata, pentru toti, nu doar pentru unii! Va invitam pe 30 noiembrie sa luptam impreuna Pentru Moldova, Fara Oligarhi!

Sursa: www.plr.md