Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLR

Veaceslav Negruţa aderă la PLR: democraţia şi oligarhia sunt lucruri incompatibile

|versiune pentru tipar| PLR, 18 noiembrie 2014 | 

Veaceslav Negruţa, ministru al Finanţelor în perioada 2009–2013, a venit să susţină PLR şi să se implice în lupta cu sistemul oligarhic care ar putea pune în pericol parcursul european al Republicii Moldova.

În discursul său, Veceslav Negruţa a menţionat că “PLR este un partid care va deveni o adevărată platformă civică, o foaie de parcurs pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană. PLR este singurul partid care are în frunte o persoană emblematică care a luptat pentru independenţa Republicii Moldova, restul liderilor au preluat imaginea oamenilor de cultură, juriştilor, economiştilor, fraţilor, care de fapt nu îi reprezintă cu adevărat. Nu este corect să fim puşi în situaţia de a alege între est şi vest, nu avem de ce să ne uităm spre lucruri care ne sunt străine şi în detrimentul dezvoltării Republicii Moldova. Refuz să cred că în Parlamentul RM este loc pentru trădători de ţară care merg la Moscova să dea informaţii despre cum să bată în compatrioţii noştri, în business-ul nostru, în exportatorii noştri sau pentru cei care vor să facă din Parlamentul Republicii Moldova un karaoke şi să decidă repertuarul. Este total greşit când oameni fără experienţă doresc să dicteze agenda Republicii Moldova.”

Veaceslav Negruţa spune că PLR este un partid de perspectivă pentru profesori, medici, oameni de afaceri şi funcţionari de stat care în prezent sunt hărţuiţi să voteze anumite partide, să meargă la anumite manifestaţii electorale din obligaţie — acţiuni total nedemocratice.

Partidul Liberal Reformator este o platformă liberă pentru personalităţi din Republica Moldova, care doresc să muncească pentru integrarea până la capăt la Republicii Moldova în Uniunea Europeană şi pentru bunăstarea cetăţenilor.

Platforma PLR “Spre UE în cinci paşi cu o echipă de nota 10” poate fi accesată pe site-ul www.plr.md.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md