Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPNL

PNL a depus la CEC listele pentru Parlament şi a tras numărul de ordine 8

|versiune pentru tipar| PNL, 3 octombrie 2014

Vineri, 3 octombrie, Partidul Naţional Liberal a depus la CEC setul de documente pentru participarea la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014. Fiind venită la CEC înainte de ora 9.00, echipa PNL a participat la prima tragere de sorţi, pentru ordinea depunerii Demersului oficial privind participarea la alegeri, împreună cu alţi patru concurenţi electorali — Partidul Comuniştilor, Partidul Democrat, Partidul Socialiştilor, Partidul Comunist Reformator — reprezentaţi cu toţii la CEC de comunişti sau de ex-comunişti.

PNL a fost primul partid românesc, naţional, care, alături de cei de stânga, a veniţi să depună actele la Autoritatea electorală. PNL a înregistrat Demersul oficial cu numărul 4, înaintea unei entităţi de stânga, deoarece dispăruse pe moment, plecând să recupereze dosarele candidaţilor.

Încălcând principiul egalităţii şanselor în alegeri, toţi reprezentanţii aghitpropagandei oligarhice, reprezentanţi ai pretinsei prese, au filmat şi au luat declaraţii doar de la partidele parlamentare, inclusiv de la cele venite mai târziu, partide care au cufundat Republica Moldova în corupţie şi în dezamăgire, în pericolul revenirii elementelor proruse antinaţionale, antiromâneşti la Putere.

Campania electorală a început şi se arată nedemocratică.

Serviciul de presă al PNL
Sursa: www.pnl.md