Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPNL

La Rezina şi la Ialoveni membrii PNL sunt hotărâţi să le explice oamenilor de ce Unirea este inevitabilă

|versiune pentru tipar| PNL, 13 octombrie 2014

Sâmbătă şi duminică au avut loc şi conferinţe al PNL în aceste două unităţi administrative. Delegaţii la conferinţe au avut mult de ascultat, dar şi mai mult — de spus şi exprimat, pentru că atitudinea lor faţă de realităţile şi modul de guvernare din R.Moldova este extrem de critic. Mai derutată lumea decât în preajma alegerilor parlamentare din acest an nu a fost niciodată.

Conducerea PNL, în persoana preşedintelui Vitalia Pavlicenco şi a membrului BPC, Ludmila Bolboceanu, împreună cu reprezentanţi ai Consiliului Unirii, Anatol Caraman, preşedintele AVR-92 “Tiras-Tighina”, şef de campanie, prezent pe lista PNL, le-a vorbit colegilor din teritoriu despre înregistrarea PNL în acest scrutin, despre toate iniţiativele şi propunerile de coagulare a forţelor proeuropene în R.Moldova şi despre Platforma originală a PNL pornind de la sloganul “Unirea face Puterea! Împreună, spre Reîntregirea din 2018”

Membrii PNL sunt gata să lupte pentru transmiterea Adevărului spre oameni, pentru că Minciuna ne-a dezbinat peste 200 de ani.

Serviciul de presă al PNL
Sursa: www.pnl.md