Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPP

Renato Usatîi a anulat toate concertele

|versiune pentru tipar| PP, 3 noiembrie 2014 | 

Renato Usatîi a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că a decis să anuleze concertele la care urma să participe Stas Mihailov şi trupa “Блестящие” pentru că, potrivit unor informaţii pe care le deţine, în cadrul acestor evenimente urma să aibă loc mai multe provocări care trebuiau să se soldeze cu victime omeneşti.

“Au parvenit informaţii ca de pe data de 4 pâna pe 10 noiembrie urmează să aibă loc provocări serioase. Iniţial nu am crezut, dar când am înţeles că sursele mele nu mint şi vorbesc destul de serios şi după ce am aflat anumite detalii a decis să anulez concertele.” — a anunţat Renato Usatîi

Potrivit lui Usatîi în timpul acestor concerte urma să fie utilizat acid şi grenade, iar mai multe persoane se puteau alege cu arsuri sau traumatisme foarte grave. De provocări, susţine politicianul, se ocupă personal Gheorghe Cavcaliuc, care trebuia să facă în aşa fel încât să aibă de suferit cât mai multă lume.

“Sursele mele mi-au spus: trebuie să facă aşa ca opinia publică şi oamenii să te dispreţuiască pentru ceea ce s-a întâmplat, iar mass-media să facă din tine un monstru!” — a declarat Usatîi.

Anume pentru că exista riscul ca evenimentele să se soldeze cu victime, Usatîi a decis să amâne aceste concerte.

“Nu conteaza cum se va termina campania şi care va fi viitorul partidului PATRIEI, dar să ştiu că cineva ar putea rămâne invalid şi în acelaşi timp să merg să fac aceste concerte nu mi se pare corect. Nu mi-aş putea ierta dacă din cauza mea ar avea de suferit lume” — a mai adaugat Usatîi.

Renato Usatîi a lansat un apel către toţi angajaţii instituţiilor de forţă pe care i-a îndemnat să nu se implice în jocurile murdare ale guvernanţilor, amintindu-le că la finalul campaniei vor răspunde în faţa legii. Totodată acesta le-a mulţumit ofiţerilor care-şi fac onest meseria.

Usatîi susţine că în viitorul apropiat am putea asista la o conferinţă de presă în care unul dintre poliţişti va face dezvăluiri scandaloase despre ordinele date de guvernare şi despre ceea ce se întâmplă în Ministerul de Interne.

Sursa: ru1.md