Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPPCD

Tot mai mult entuziasm şi susţinere în raioane pentru PLANUL ROŞCA şi echipa PPCD

|versiune pentru tipar| PPCD, 10 noiembrie 2014

Sâmbătă şi duminică echipele PPCD s-au deplasat în raioanele Leova, Cantemir, Cahul, Rezina şi Şoldăneşti, unde au avut întâlniri şi discuţii directe cu alegătorii, unde le-a fost adus la cunoştinţă mesajul şi conţinutul PLANULUI ROŞCA, cu care vine echipa creştin-democrată în alegerile parlamentare. O bună parte a cetăţenilor, atât vorbitori de limba română, cât şi cei vorbitori de limba rusă, şi-au exprimat nemulţumirea faţă de degradarea situaţiei din ţară şi scăderea nivelului de trai.

Oamenii se simt abandonaţi de partidele aflate la guvernare, punându-şi toată speranţa în schimbarea cât mai rapidă a puterii. Îngrijorătoare este scăderea pe care are populaţia faţă de instituţiile de stat.

Prezenţa şi dialogul sincer şi deschis a fost primit cu căldură şi entuziasm de oamenii din toate categoriile sociale. Reprezentanţii echipei creştin-democrate au mărturisit că nu au simţit niciodată atât sprijin, deschidere şi înţelegere de la un număr aşa de mare de cetăţeni. Iurie Roşca este primit cu entuziasm în toate mediile sociale, fiind privit ca un viitor lider al statului, care ar putea restabili ordinea, legalitatea şi dreptatea socială în ţară.

Sursa: www.ppcd.md