Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPPRM

PPRM a depus lista de candidaţi pentru Parlament şi îşi propune “să-i bată măr pe toţi”

|versiune pentru tipar| PPRM, 3 octombrie 2014 | 

Partidul Popular din Republica Moldova (PPRM) a depus azi la CEC, în jurul orei 9.30, lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Pe primele două locuri se află preşedintele şi prim-vicepreşedintele partidului, Alexandru Oleinic şi Valeriu Cosarciuc. Urmează în listă, prof.univ. Dumitru Sofroni, doctor habilitat în medicină, avocat Angela Cojocaru, preşedintele Organizaţiei de Femei a PPRM şi Ian Lisnevschi, preşedintele Organizaţiei de Tineret.

După depunerea listei de candidaţi, preşedintele partidului, Alexandru Oleinic a dat o declaraţie presei în care şi-a exprimat încrederea că PPRM va accede în Parlament, obiectivul fiind de a obţine cel puţin 8% din voturi.

“Avem o listă de candidaţi reprezentativă pentru întreaga Moldovă, specialişti din cele mai diverse domenii, profesori, fermieri, medici, economişti, jurişti. Participăm pentru prima dată în alegeri, iar mesajul nostru este «GOSPODARI PENTRU MOLDOVA, BUNĂSTARE PENTRU POPOR!»” a declarat Alexandru Oleinic care a dezvăluit faptul că simbolul electoral al PPRM este mărul. “În competiţia electorală ne propunem să-i batem măr pe toţi!” a mai declarat preşedintele PPRM.

Sursa: pprm.md