Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPPRM

Liderii PPRM au cutreierat raioanele Rezina, Şoldăneşti şi Teleneşti

|versiune pentru tipar| PPRM, 27 octombrie 2014

Partidul Popular din Republica Moldova nu uită de tine! Aceste zile au fost pline de activitate rodnică în teritoriul republicii, unde conducerea partidului, în fruncte cu preşedinteşle Alexandru Oleinic au vizitat trei raioane: Rezina, Şoldăneşti şi Teleneşti. Întîlnirile s-au desfăşuratîn prezenţa membrilor, dar şi al simpatizanţilor formaţiunii. În cadrul discuţiilor s-au adus la cunoştinţa publicului proiecte din Programul Electoral al partidului.

Alexandru Oleinic a ţinut să le mulţumească tuturora pentru prezenţă şi a accentuat importanţa şi valoarea acestor întîlniri.

Preşedintele PPRM a specificatcă “PPRM este unicul partid care propune societăţii un nou model de dezvoltare a ţării noastre, un model bazat pe opţiunile cetăţenilor, realizarea căruia va răspunde aşteptărilor populaţiei”. În acelaşi context s-a menţionat Programul “Pentru o nouă Moldova” care are drept scop stabilitatea politică şi garantarea principiului separării puterilor în stat, care poate fi asigurată prin modificarea sistemului de guvernare.

Un alt segment al dialogului ţinut în cele trei raioane a fost despre ambiţia onestă a PPRM de a exclude fenomenul corupţiei din viaţa social-politică prin promovarea cadrului legal necesar pentru introducerea răspunderii ministeriale şi prin depolitizareainstituţiilor statului. Funcţionarii publici vor fi în serviciul cetăţenilor, nu în serviciul partidelor politice!

Preşedintele formaţiunii a fost întrebat de viziunea PPRM vis-à-vis de reformarea sistemului fiscal şi căile de soluţionare? Alexandru Oleinic a răspuns prin prezentarea politicilor concrete pe care le va promova PPRM:

Iar pentru susţinerea producătorului autohton şi a exporturilor — zero taxe şi impozite la importul de utilaje şi tehnologii avansate.

Sursa: pprm.md