Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPPRM

Alexandru Oleinic: PPRM este un partid nou, care va aduce schimbarea şi ca construi O NOUĂ MOLDOVĂ!

|versiune pentru tipar| PPRM, 29 octombrie 2014

Preşedintele Partidului Popular din Republica Moldova, Alexandru Oleinic a fost aseară, invitatul Nataliei Morari, în cadrul emisiunii în direct Politica la postul de televiziune TV7.

Alexandru Oleinic a ţinut să menţioneze începuturile PPRM-ului “Partidul Popular din Republica Moldova este un partid nou, cu o echipă tânără, ambiţioasă şi profesionistă, care vrea să aducă dezvoltarea şi progresul în R. Moldova”.

În cadrul emisiunii s-a discutat şi despre pericolele acestei campanii, Alexandru Oleinic menţionând că această guvernare foloseşte într-o manieră abuzivă resursele administrative iar în cosecinţă vom avea o campanie mult mai “urâtă”, decât cea din anul 2009, menţionând că “acum ca niciodată oamenii de la ţară au un mesaj agresiv faţă de cei de la guvernare.”

La întrebarea: de ce au nevoie cetăţenii din R. Moldova? Preşedintele Partidului Popular din Republicii Moldova, a mărturisit că “în primul rând noi nu trebuie să inventăm nimic, noi trebuie să avem curaj şi voinţă politică, cetăţenii au nevoie de corectitudine”.

Echipa PPRM va susţine şi va opta pentru depolitizarea insituţiilor de stat din Republica Moldova şi pentru ca preşedintele de ţară să fie ales de popor.

Alexandru Oleinic a amintit că PPRM şi-a ales mărul ca simbol electoral, iar prin aceasta îşi reconfirmă angajamentul de a aduce în satul moldovenesc prosperitatea şi încrederea într-o viaţă mai bună.

Sursa: pprm.md