Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPPRM

Membrii PPRM din raionul Cantemir informează cetăţenii despre Programul Electoral

|versiune pentru tipar| PPRM, 3 noiembrie 2014

Echipa mobilă a Partidului Popular din Republica Moldova continuă ampla informare a cetăţenilor ţării despre Programul Electoral al formaţiunii.

Membrii PPRM din raionul Cantemir au mers din casă în casă vorbind cu cetăţenii oferindu-le ziare, calendare şi programul Pentru o Nouă Moldovă.

În dialog cu cetăţenii, membrii echipei mobile subliniază atât importanţa pe care PPRM o acordă agriculturii şi satului molodvenesc, prin stimularea activităţilor economice eficiente dintre care pot fi enumerate:

Dar ţin şi să amintească fiecărui cetăţean că simbolul partidului este mărul, “Mărul” care va aduce prosperitate, bunăstare şi belşug.

Dumitru Pasat, Preşedintele Organizaţiei Teritoriale Cantemir a Partidului Popular din Republica Moldova, a declarat că locuitorii din raion sunt în mare parte familiarizaţi cu Programul Electoral şi ascultă cu interes informaţia “toţi spun că îşi doresc o schimbare reală în ţară, îsi doresc un viitor rodnic la ei în ţară, un viitor cu oameni noi la conducere!”

În acelaşi context Dumitru Pasat a îndemnat fiecare cetăţean să meargă la vot: “Dacă doreşti o schimbare în favoare ţării, votează PPRM!”

Sursa: pprm.md