Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPPRM

Valeriu Cosarciuc: Dacă vă pasă de acest popor, votaţi Mărul

|versiune pentru tipar| PPRM, 5 noiembrie 2014

Marţi, 4 noiembrie, curent Valeriu Cosarciuc a fost invitatul dezbaterilor electorale desfăşurate de postul de televiziune Jurnal TV, în cadrul electoralei parlamentare.

Valeriu Cosarciuc a venit cu un mesaj de salut către cetăţenii cu care vorbeşte destul de frecvent în format direct, fără intermedierea televiziunilor sau a presei. “Este cunoscut faptul că mărul a stat la începul vieţii pe pamânt, a spus domul Cosarciuc, iar acum mărul este simbol care va veni să stea la începutul unei noi Moldove. Programul pentru o Nouă Moldova este elaborat împreună cu 30.000 de cetăţeni cu care am identificat problemele şi am trasat şi soluţiile relevante.”

PPRM este formaţiunea care pledează cu consecvenţă pentru o nouă Moldovă, o ţară în care cetăţenii să se simtă protejaţi, să nu se vadă obligaţi să plece peste hotare, să dezvoltăm afaceri la noi acasă, să oferim copiilor noştri un viitor mai bun, agricultură de perspectivă, competitivă, care este doar un factor ce poate aduce aceste schimbări, atât de necesare omului din Republica Moldova.

Despre măsuri propuse de către PPRM pentru stoparea economiei tenebre, Valeriu Cosarciuc a menţionat că “Partidul Popular din Republica Moldova, va veni cu un set de soluţii cu amprentă vizibilă, vom schiţa un sistem de creare a mediului de afaceri, vom elabora mecanisme care ne vor oferi o ieşire liberă pe pieţele din exterior.” În acelaşi context a fost menţionat că formaţiunea militează pentru salarii, pensii şi indemnizaţii sociale calculate în baza valorii minimului de existenţă, o muncă bine plătită care ar duce la minimalizarea tradiţiei cu titlul “salariu în plic.”

Prim-vicepreşedintele partidului a subliniat cîteva gânduri şi despre “Marea reformă fiscală” pe care o propune PPRM amintind cîteva din măsurile pe care formaţiunea doreşte să le implementeze: introducerea impozitului unic pe venit de 10%, impozit Zero pe profitul reinvestit, scutirea de impozit pe profit pe 3 ani pentru întreprinderile nou înfiinţate care creează minim 5 locuri de muncă.

“Dorim ca în această ţară sa fie legea în capul mesei, dorim să punem capăt guvernării bazate pe interese, dorim ca cei care trăiesc aici, acasă, să aibă posibilităţi reale de a face unele invesţii, să-şi facă o familie în care ar domina armonia, să nască un copil, care va deveni viitorul R.Moldova.” a afirmat Valeriu Cosarciuc, în cadrul aceleiaşi emisiunii.

Programul Electoral al formaţiunii, este un program care va stimula locurile de munca, prin dezvoltarea agriculturii, prin deschiderea afacerilor în industia de procesare, crearea infrastructurii, nu doar în oraşe, ci şi în spaţiul rural.

PPRM este acel partid care se angajează să aducă schimbarea, prin promovarea adevăratelor valori, prin promovarea unei politici fiscale clare şi corecte. Stabilitatea va fi un atuu pentru cei care doresc să investească în R.Moldova. Este acel partid care va susţine tinerii, aici pot fi pomenite cele 1000 burse oferite anual pentru studii peste hotare.

“PPRM este partidul Mărului. Mărul care e un simbol puternic, un simbol al Sănătăţii, al Muncii şi al Bunăstării, Vă îndemnăm să veniţi la vot şi să alegeţi Mărul, dacă vă pasă de acest popor!” a spus în finalul dezbaterilor Prim-vicepreşedintele Partidului Popular.

Sursa: pprm.md