Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPPRM

Mihai Camerzan: Partidul Popular vine cu soluţii reale

|versiune pentru tipar| PPRM, 7 noiembrie 2014

Mihai Camerzan, Membrul Biroului Permanent Central al Partidului Popular din Republica Moldova a participat aseara, în cadrul dezbaterilor organizate de către postul de televiziune EuroTV.

Mihai Camerzan, a menţionat că priorităţile Partidului Popular din Republica Moldova reies din doleanţele cetăţenilor, care se regăsesc în Programul Pentru o nouă Moldovă! Accesul limitat la televiziune, presă, radio, a fost subiectul scos în evidenţă de către invitatul emisiunii “în sate sunt puse piedici în desfăşurarea întrevederilor cu cetăţenii, cetăţeanul simplu este derutat şi dezinformat. Nu există o cultură politică şi o solidaritate între cei de la guvernare şi cei din afara conducerii.”

Mihai Camerzan a subliniat că prioritatea PPRM este relansarae economiei la sate, ajutorarea tinerilor fermieri şi creşterea calităţii învăţămîntului.

În situaţia de azi, satul modovenesc moare, tineretul trebuie motivat să rămînă la sat şi să-şi iniţieze o proprie afacere. Există mai multe propuneri care le înaintează PPRM:

Sursa: pprm.md