Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPPRM

Mihai Camerzan: PPRM este unica alternativă de guvernare competentă şi responsabilă, care va transforma Republica Moldova într-un stat modern, dezvoltat şi atractiv

|versiune pentru tipar| PPRM, 12 noiembrie 2014

La data de 12 noiembrie, curent, Mihai Camerzan, Membrul Biroului Permanent Central al Partidului Popular din Republica Moldova a participat la dezbaterile electorale de la postul de televiziune Realitatea TV.

Mihai Camerzan a menţionat că “În anul 2009, s-a schimbat puterea în stat, a venit o conducere democrată, parcă, cu viziune nouă, cu studii fortificate, care ne-au promis schimbare, bunăstare, o Moldovă fără sărăcie, Moldova în UE, observăm că toate acestea au rămas la nivel de lozinci şi slogane.”

Partidul Popular din Republica Moldova este acel partid care va aduce marea schimbare aşteptată de toţi, prin dezvoltarea economiei, prin crearea unui mediu de afaceri prietenos, prin accentual pus pe educaţie.

Echipa PPRM sunt oamenii mărului, oameni cu valori bazate pe tradiţie, neam şi cu credinţă în Dumnezeu. Este o formaţiune care va aduce prosperitatea în ţara noastră, în familiile noastre şi în casele fiecărul cetăţean.

Mihai Camerzan a specificat pe parcursul emisiunii că Programul “Pentru o nouă Moldova” reprezintă angajamentele PPRM de redresare a tuturor domeniilor social-economice, în baza priorităţilor naţionale de dezvoltare a Republicii Moldova şi soluţii concrete pentru garantarea stabilităţii politice şi bunăstării cetăţenilor, în acelaşi context s-a referit şi la opţiunea pentru care militează PPRM ca “preşedintele Republicii Moldova să fie ales în mod direct de către popor. Referendumul trebuie să constituie principala formă de consultare a cetăţenilor în procesul de luare a deciziilor politice.”

PPRM va promova dezvoltarea şi educarea unei societăţi de o moralitate înaltă bazată pe valorile si tradiţiile strămoşeşti. PPRM este pentru o Moldovă suverană, independentă, unitară şi neutră.

În ceea ce priveşte cooperarea internaţională, Mihai Camerzan s-a pronunţat pentru respectarea prevederilor constituţionale de neutralitate a statului, păstrarea şi dezvoltarea relaţiilor de parteneriat cu Blocul NATO. Relaţii de prietenie şi strînsă cooperare cu România, Ucraina şi Rusia, de parteneriat cu SUA, de colaborare bilaterală cu ţările membre ale UE şi ale CSI în strictă corespundere cu promovarea interesului naţional. Protejarea drepturilor şi a intereselor cetăţenilor moldoveni aflaţi în străinătate, promovarea imaginii şi a intereselor economice ale Republicii Moldova.

PPRM este unica alternativă de guvernare competentă şi responsabilă, care va transforma Republica Moldova într-un stat modern, dezvoltat şi atractiv.

Programul “Pentru o nouă Moldovă” readuce încrederea cetăţenilor în statul de drept şi în instituţiile sale, în valorile democratice autentice şi în viitorul european al Republicii Moldova

La final, Mihai Camerzan a îndemnat cetăţenii sa iasă la vot, să nu voteze pe cei care i-au trădat, i-au furat, l-au promis şi nu au îndeplinit. Alegeti oamenii care au luptat chiar deşi nu au fost pe arena politică, oameni care ţin la acest popor şi vin din popor. Alegeţi oamenii marului!

Sursa: pprm.md