Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPPRM

Guvernanţii mint frumos, cîtă vreme rod un os

|versiune pentru tipar| PPRM, 25 noiembrie 2014 | 

Organizaţia de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova (OT-PPRM) a organizat astăzi un flash-mob cu genericul Guvernanţii mint frumos, cîtă vreme rod un os.

Acţiunea a avut loc lînga Arcul de Triumf din Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde zeci de tineri au scris lozincile partidelor de la guvernare din campania desfăşurată în 2010: “Protejarea familiilor; Salarii de 4 ori mai mari decât minimul de existenţă; Noi luptăm cu oligarhii; Standarde europene…”

OT-PPRM a îndemnat partidele de la guvernare şi opoziţia parlamentară să nu mai lanseze vorbe goale şi promisiuni deşarte în campania electorală care nu sunt realizate, dovada fiind şi sloganele care au fost lipite de tinerii populari pe un pepene verde, iar trecătorii urmau să ghicească cărui partid îi aparţine promisiunea.

Tinerii din PPRM au prezentat şi un clip haios legat de promisiunile din campania electorală, prin care şi-au manifestat protestul şi neîncerederea faţă de partidele de la conducere.

Ian Lisinevschi, preşedintele OT-PPRM a declarat că “Partidul Popular va semnaliza toate încălcările şi promisiunele care nu au fost împlinite. Noi, partidul Mărului suntem şi vom fi alături de popor.”

“Ani de zile ascult poveştile aclualii guvernări, că aceştia vor realiza: Salarii de 4 ori mai mari (PCRM); Peste 100000 mii de locuri de muncă (PLDM); Moldova fără oligarhi (PLR), însă până în prezent nu a fost realizată nici o promisiune. În Republica Moldova viaţa nu a devenit mai uşoară, ci mai degrabă una cu un iz trist, tinerii nu au locuri de muncă şi sunt nevoiţi să plece peste hotare” a susţinut Maxim Braila, prim vice-preşedintele OT-PPRM.

Partidul Popular din Republia Moldova reaminteşte că MĂRUL este simbolul partidului, simbolul care va aduce schimbarea unui viitor mai bun şi prosper!

Sursa: pprm.md