Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPR

Adresarea Comitetului Executiv al Partidului Democrat Agrar din Republica Moldova către cetăţeni

|versiune pentru tipar| PR, 13 noiembrie 2014

Astăzi, 13 noiembrie 2014, staff-ul electoral al Partidului “Renaştere-Возрождение” a primit un mesaj din partea Comitetului Executiv al Partidului Democrat Agrar din Republica Moldova, semnat de vicepreşedintele acestei formaţiuni Vasile Costov. Vă prezentăm textul integral al mesajului:

Stimaţi concetăţeni!

Partidul Democrat Agrar din Republica Moldova, din numele reprezentanţilor Comitetului Executiv al formaţiunii, a analizat detaliat situaţia politică din ţară, dar şi platformele electorale ale tuturor partidelor care participă la alegerile parlamentare. Astfel, vă îndemnăm ca pe data de 30 noiembrie 2014 să votaţi Partidul “Renaştere-Возрождение”.

Partidul “Renaştere-Возрождение” este singura formaţiune politică din Republica Moldova care doreşte şi poate să apere drepturile lucrătorilor din agricultură, ştie cum să susţină producătorul autohton din sectorul agrar.

Reprezentanţii Partidului “Renaştere-Возрождение” vor reuşi să restabilească relaţiile cu Federaţia Rusă şi alte ţări din CSI pentru funcţionarea normală a relaţiilor comerciale bilaterale.

Partidul “Renaştere-Возрождение” se evidenţiază pozitiv faţă de celelalte formaţiuni politice prin chibzuinţă, lipsa atitudinilor extremiste şi a populismului.

Astfel, Partidul “Renaştere-Возрождение” reprezintă unica forţă din Moldova în care credem şi pe care o urmăm cu încredere.

Comitetul Executiv al partidului Democrat Agrar din Republica Moldova
Sursa: rrm.md