Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPSRM

Dodon l-a avertizat pe Tapiola: mai devreme sau mai tîrziu, Acordul cu UE va fi anulat

|versiune pentru tipar| PSRM, 5 decembrie 2014

La sediul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a avut loc întrevederea liderului Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Igor Dodon, cu şeful Misiunii Uniunii Europene în RM, domnul Pirkka Tapiola. În cadrul discuţiilor Dodon şi-a exprimat profunda îngrijorare pentru multiplele încălcări, comise de autorităţi în campania preelectorală şi în timpul scrutinului.

Igor Dodon a reiterat că în cazul în care Curtea Constituţională va valida rezultatele alegerilor, socialiştii vor continua să critice dur Alianţa de guvernare restartată, folosind toate instrumentele, pe care le are la dispoziţie cel mai mare partid parlamentar de opoziţie, pentru care au votat circa 330 mii de cetăţeni moldoveni.

În finalul întîlnirii, Igor Dodon l-a asigurat pe reprezentantul UE că, mai devreme sau mai tîrziu, Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, care a fost semnat fără respectarea intereselor adevărate ale poporului moldovenesc, va fi anulat. Chiar la prima şedinţă a Parlamentului, fracţiunea socialiştilor va pune problema privind denunţarea acestui Acord, precum şi organizarea unui referendum cu privire la vectorul de dezvoltare al Republicii Moldova.

Sursa: socialistii.md