Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPVE

Europarlamentarii Verzi susţin Partidul Verde în campania electorală

|versiune pentru tipar| PVE, 11 noiembrie 2014

Rebecca Harms, co-preşedinte al Grupului Verzilor în Parlamentul European susţine prezenţa Partidului Verde Ecologist din Moldova.

Peter Eriksson, membru al Parlamentului European, a spus că este o necesitate pentru Moldova integrarea în spaţiul european. Moldova are nevoie de politici performante pe care poate să le modernizeze doar cu ajutorul colegilor europeni, Partidul Verde Ecologist din Moldova este mereu susşinut de Partidul Verde European. Potrivit ultimelor schimbări geopolitice din ultima perioadă care a vizat şi Moldova, ne motivează şi mai mult să colaborăm cu Moldova pentru dezvoltarea sectorului energiei regenerabile şi independenţa faţă de monopolul rusă, a declarat Peter Eriksson în cadrul unei dezbateri despre situaţia din Ucraina.

Ernest Urtasun, deputat europarlamentar a spus că educaţia ecologică este importantă, iar prezenţa verzilor în interiorul Partidului este o necesitate. Ernest Urtasun susţine Partidul Verde Ecologist în alegerile parlamentare şi îndeamnă tinerii să voteze pentru viitorul lor.

Monica Frassoni, co-preşedintele Partidului Verde European, sprijină Verzii din Moldova.

Sursa: www.greenparty.md