Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiIurie Leancă

Iurie Leancă: 20 000 de semnături pentru o Moldovă a bunăstării

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Iurie Leancă, 9 septembrie 2016

Grupul de iniţiativă pentru susţinerea candidatului PPEM la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova, Iurie Leancă, a depus astăzi la Comisia Electorală Centrală listele de subscripţie cu semnăturile a peste 20 de mii de persoane, din circa 260 de localităţi.

“Voi lupta pentru o Moldovă prosperă, o Moldovă respectată de toţi partenerii internaţionali. Aceasta este ţara pe care moldovenii o merită, dar pe care politicienii nu au fost capabili până acum să o ofere. Pentru a atinge acest obiectiv naţional trebuie să continuăm drumul către Vest, fără să neglijăm legăturile economice cu Estul. În curând, voi prezenta proiectul meu politic, viziunea mea despre cum trebuie să arate Moldova bunăstării”, a spus Iurie Leancă.

Totodată, Iurie Leancă a menţionat că politicienii moldoveni au obiceiul să facă promisiuni pe care le uită imediat, iar el va fi un Preşedinte care va lucra pentru R. Moldova, aşa cum a făcut-o până acum.

“În zilele următoare voi prezenta programul meu politic. Este un program pozitiv, un program realist. Trebuie încetăm sa ne mai focusam pe discordie, să nu mai îndemnăm moldoveanul sa se teama de moldovean. De asemenea, trebuie să construim, să aducem bunăstarea, prosperitatea în casele moldovenilor. Nu putem face acest lucru dacă propovăduim ura şi discordia”, a mai declarat Preşedintele PPEM.

ppe.md