Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiIurie Leancă

Iurie Leancă a fost înregistrat în calitate de candidat la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Iurie Leancă, 16 septembrie 2016

Iurie Leancă, candidatul PPEM la funcţia de Preşedinte al ţării, a fost înregistrat oficial în cursa pentru alegerile Preşedintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016. Această decizia a fost luată astăzi de Comisia Electorală Centrală liderul PPEM fiind al treilea candidat înregistrat.

“Ştiu că moldovenii sunt obosiţi de politică şi cuvinte mari. De aceea, nu vă spun decât atât: mă ştiţi din activitatea mea anterioară, ştiţi că sunt un om de cuvânt. Ştiţi că, folosindu-mă şi de bunele relaţii cu puterile europene, am avut onoarea să fac pentru Moldova cât alţii nici nu visau. Ca Preşedinte voi ancora Moldova ferm pe drumul către bunăstare, drumul spre Vest”, susţine Iurie Leancă.

Totodată, Iurie Leancă susţine că porneşte pe acest drum pentru ca, împreună cu toţi cetăţenii, să facă din Moldova o ţară prosperă, să creeze un trai mai bun pentru cetăţean, locuri de muncă mai bine plătite, pensii decente.

Reamintim că, săptămâna trecută, Grupul de iniţiativă pentru susţinerea candidatului PPEM la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova, Iurie Leancă, a depus la CEC listele de subscripţie cu semnăturile a peste 20 de mii de persoane, din circa 260 de localităţi.

În zilele următoare, Iurie Leancă urmează să-şi prezinte programul său politic, care va conţine planuri strategice de dezvoltare a ţării.

ppe.md