Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiIurie Leancă

Mâine, 27 octombrie 2106, Iurie Leancă va anunţa care vor fi paşii următori ai PPEM în campania electorală

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Iurie Leancă, 26 octombrie 2016

După o lungă discuţie pe care a avut-o astăzi, 26 octombrie curent, cu membrii şi simpatizanţii PPEM din toată ţara, Iurie Leancă va anunţa, pe parcursul zilei de mâine, decizia privind paşii următori din campania electorală pentru alegerea Preşedintelui Republicii Moldova.

“Am discutat şi decizia surpriză a PDM şi a lui Marian Lupu, care reconfigurează spectrul politic şi poziţionările tuturor candidaţilor la aceste alegeri. O decizie finală privind paşii următori va fi luată mâine, ţinând cont de interesele cetăţenilor. Obiectivul nostru principal rămâne în continuarea drumului Republicii Moldova spre Uniunea Europeană şi evitarea unei preşedinţii a lui Igor Dodon, care are putea fi catastrofală pentru ţară”, a spus Iurie Leancă, la finele întâlnirii.

Reamintim că pe 1 octombrie, Iurie Leancă şi-a lansat oficial candidatura pentru Preşedinţia Republicii Moldova din partea PPEM, susţinând că viitorul preşedinte trebuie să fie factorul unificator în societate, care să supravegheze şi să îi taxeze pe politicienii care nu îşi fac treaba.

ppe.md