Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiAMN

Declaraţia de presă a dlui Victor Osipov

|versiune pentru tipar||
AMN / 9 martie 2011
Alianţa “Moldova Noastră”

Astazi Biroul Permanent Central al AMN, intr-o sedinta largita — cu participarea presedintilor de organizatii teritoriale, a optat pentru participarea independenta in alegerile locale generale 2011. Salut luarea acestei decizi, dupa indelungi discutii, si le urez colegilor succes!

In ce ma priveste, clarificarea situatiei in cadrul AMN era o preconditie, ca sa pot da curs unor proiecte personale. Am decis sa revin in domeniul privat, eventual, in cel al societatii civile sau sa accept ofertele din partea unor organizatii internationale, care presupun lipsa afilierii politice. Iata de ce, in cadrul aceleiasi sedinte, am anuntat retragerea mea din activitatea politica, implicit, din functia de prim-vicepresedinte al Aliantei “Moldova Noastra”.

Adresez presei si altor comentatori sa rugamintea de a evita alte interpretari ale optiunii mele, respectand dreptul la o imagine corecta, al meu si al AMN.

Declar ca a fost o onoare pentru mine sa fac parte din acea echipa, care a asigurat rezistenta anti-comunista si revenirea la democratie — Alianta “Moldova Noastra”, sub conducerea domnului Serafim Urechean!

Felicitare cu acazia zilei de 8 martie!